Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Jakub Prachař (30) a Pyco (36) tvoria oficiálne pár!
Zdielať na
Showbiznis

Jakub Prachař (30) a Pyco (36) tvoria oficiálne pár!

Nie len súťažiaci, ale aj moderátori šou Česko Slovensko má talent sa snažia spríjemniť si dlhé skúšanie všakovakými výstrelkami. Naposledy sa v ich hlavách zrodil nápad, ktorý preniesli aj do priameho prenosu. Prachař a Pyco sa dali dokopy a už majú aj svoje dieťa!

Veselá nálada dvoch moderátorov vydržala nielen počas skúšky, ale aj večer. V priamom prenose sršali humorom!

"Sorry Agáta, ja hovorím áno," povedal Pyco počas priameho prenosu Česko Slovensko má talent. "Aj ja hovorím áno. Nad nami svieti dúha a je nám dobre!" Dodal Jakub Prachař, ktorý si len nedávnom zobral modelku Agátu Hanychovú, na ktorú narážal Pyco.

"Boli sme ako dvaja mladomanželia na torte a ani jeden nechcel hrať nevestu, tak sme sa zaregistrovali na jeden prenos," vysvetľoval svoje konanie Martin Pyco Rausch.

Jakub mal na ich verejné zaregistrovanie sa mal však úplne iný názor. "Samozrejme že to platí. Čo sa povie v televízii to je pravda."

Počas prenosu stihli títo dvaja ako partneri aj to, na čo iným párom treba omnoho viac času, mesiace i roky.

"Keď sme sa už registrovali, môžeme si teraz vyraziť na prvú spoločnú dovolenku, volá sa to registrovaná cesta. Každý registrovaný pár si zaslúži svoje malé dieťa! Pokračovali vo vtipkovaní obaja moderátori.

Po skončení prenosu sa žiaľ cesty týchto dvoch rozišli.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie