Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Michaela Čobejová (42) sa učí strieľať! Musí chrániť rodinu
Zdielať na
Showbiznis

Michaela Čobejová (42) sa učí strieľať! Musí chrániť rodinu

Váľať sa po zemi, uhýbať sa guľkám! Táto výsada patrí väčšinou mužom. Avšak na scéne sa objavila herečka Michaela Čobejová (42) a tú nezastaví nič.

"Tak muži nie sú takí zaujímaví, povedzme si rovno. Muž so zbraňou, mafián už sa tu objavil na Slovensku ale žena, matka, ktorá ochraňuje deti za cenu toho že sem tam musí niekoho zabiť," hovorí Čobejová. 

To už je veru iná káva. A drsná Miška sa tejto úlohy zhostila dokonale. "Koľko môže človek behať so samopalom v lese a s revolverom po prístave? Psychologicky je to normálny príbeh. Akurát, že je postavený na tom, že človek sa dostane do hraničnej situácie s ktorou sa musí vyrovnať," opisuje nový seriál herečka.

Aj pre situácie, ktoré jej postava zažíva a teda množstvo rozporov s ktorými musí bojovať, otvárajú pre herca naozaj široký priestor pre ukážku svojho hereckého umenia. "Pre mňa je to, ten text a vôbec tie situácie, ktoré tam hrám, sú tak jasné a prehľadné, že mi to ide nechcem povedať že samé ale pokiaľ tomu rozumiem tak to viem aj zahrať," tvrdí herečka.

Čobejová točila upútavku k novému seriálu v poriadnej zime. Bez bundy či kabáta a v ihličkách. "Ja už som chronicky premrznutá, pretože stále sme vonku a som v takých šatočkách a opätkoch. Behám po nejakých prístavoch, sem tam miniem guľku len len, váľam sa po zemi," dodáva Čobejová.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: topstar.sk, Petra Poláčiková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie