Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Oľga Belešová (48) sa musí o manžela deliť
Zdielať na
Showbiznis

Oľga Belešová (48) sa musí o manžela deliť

Oľga Belešová nám prezradila, ako trávi čas so svojím japonským manželom Masahikom. Kým on vraj vyvára v kuchyni, ona odpočíva. Navyše tvrdí, že je nesmierne obetavý a príkladne sa stará o jej rodičov.

Oľgu Belešovú každý pozná ako koketnú susedku Bežnú. Tú však jej manžel príliš nemusí. Tak doma Oľga herečkou nie je. "Toto nie je divadlo, tu sme doma, ty si moja žena, tak sa podľa toho zariaď. Doma to mám zakázané," vraví herečka.

A tak sme si mysleli, že Olinka behá okolo sporáka a svojmu manželovi vyvára dobroty. Ale veru, nie je to tak. "U nás varí môj muž, ja po ňom upratujem," dodáva Oľga. A podľa všetkého, majú to rozdelené výborne. Nuž, mať šikovného muža v kuchyni nie je zlé.

Olinka nemá v rodine rozhodujúce slovo. Hovorí sa, že hlavou je muž a žena krkom, ktorý hlavou otáča ako chce. "Nemôžem veľmi hýbať tým krkom a vystrkovať rožky. Ak tak, veľmi nenapádne,"  dodáva.

Herečka by svojho muža nevymenila za nič. Je pre ňu dokonalý a navyše obetavý. "My sa teraz spoločne staráme o mojich rodičov," hovorí na záver.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na

Najčítanejšie