Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Aj Lillie McCloud (54) sa teší na slovenský X Factor
Zdielať na
Showbiznis

Aj Lillie McCloud (54) sa teší na slovenský X Factor

Lillie McCloud sa v súťaži X Factor už zviditeľnila. Nie však na Slovensku, ale v USA. Na túto súťaž čakala celý život. Teraz drží palce Slovákom. A to v našej verzii súťaže, ktorú chystá televízia JOJ. Do súťaže sa možno prihlási aj Kuly z Desmod-u.

"Zdravím vás JOJkári, nezabudnite pozerať X Factor, bude to naozaj super," vyzýva ľudí Ellie McCloud. X Factor je iný, je jedinečný a takí by mali byť aj speváci, ktorí sa postavia pred porotu.

"Po všetkých speváckych súťažiach je tu tá, ktorú mám aj ja rád. Sledoval som aj anglickú aj americkú verziu," tvrdí spevák skupiny Desmod Kuly.

"Možno by to bola jediná súťaž, do ktorej by som sa prihlásil. X Factor mi pripadá taký najférovejší," pokračuje. Spevák vie, čo to znamená stále na sebe pracovať, ak chcete, aby vás ľudia počúvali a aby ste sa im páčili. Za roky skúseností aj Kuly vie, že len spievať nestačí.

"Prines si nejaký X Factor, nejaký tanec, nejaké to "CHI". Pridanú hodnotu, nielen hlas," radí uchádzačom. Spievať vie každý, ale niečo naviac má iba málokto. Ako príklad uvádza s humorom Kuly sám seba.

"Si predstavte, že by mňa posudzovali len podľa toho, ako vyzerám. To by bolo zlé," dodáva.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na

Najčítanejšie