Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Janko Koleník (34) priznáva, že miluje Nákupné maniačky
Zdielať na
Showbiznis

Janko Koleník (34) priznáva, že miluje Nákupné maniačky

Herec Ján Koleník miluje Nákupné maniačky. Vraj si nenechá ujsť ani jednu časť. Paradox je ale ten, že jeho samého do obchodu dostane málokto. Akurát tak potreba nových vecí.

"Ja chodím nárazovo nakupovať a kúpim si jeden strih trička v šiestich farbách," vysvetľuje Koleník. A tak takto zabije viacero múch jednou ranou. Vždy je nový, farebný a to ani nemusí behať nonstop po obchodoch, čo mu vyhovuje najviac. Má to však aj jedno mínus.

"Potom sa mi všetky tie trička zrazia, a na to doplatím," hovorí Koleník. Takže sa takto pekne dostávame do začarovaného kruhu. Ale keďže je Janko Koleník známou firmou, a to nielen pre svoje herecké umenie, ale aj pre veľmi lichotivý zovňajšok, nakupovať musí.

"Toto povolanie nesie so sebou aj to riziko že ak sa vám niečo nepodarí, tak si na tom niekto veľmi dobre zgustne," dodáva Koleník. To áno, ale vraj niektorí kolegovia to môžu mať aj na háku, ako nám sám herec povedal. To, že ste na očiach so sebou nesie istú zodpovednosť, ale platí - všetko s mierou.

"Nemusí to byť prehnané, alebo prehnane vymyslené oblečenie, ale môže to byť aj vystupovanie toho človeka ako ľudské," dodáva herec.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 23:55!

Zdroj: topstar.sk/Petra Poláčiková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie