Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Brat Nely Pociskovej Miňo (25): Stretávame sa v sprche
Zdielať na
Showbiznis

Brat Nely Pociskovej Miňo (25): Stretávame sa v sprche

Mladá, úspešná a talentovaná. Nela Pocisková vypredáva koncerty po celom Slovensku jedna radosť. To, čo jej ale chýba, je voľný čas. Ten takmer vôbec nemá. Dokonca aj jej brat ju vída vraj len v noci a to na mieste, kde by ste to nečakali.

"My sa ľúbime, veľmi," priznáva Miňo. Kedysi ju však mlátil. "My sme sa poškrtili, pokúsali a teraz sa už len bozkávame," priznáva. Nehľadajte za tým žiadny exkluzívny bulvárny úlovok nového frajera Nely Pociskovej, ale iba menšie "bonzy“ jej brata.

"Raz sa ma niekto pýtal niečo na Nelinu adresu, ja som povedal, že sa mi páči. Potom som vyzeral trápne " spomína. Ono je to vlastne aj pravda – to, že Nela sa mu páči - na úspešnú sestru je veľmi hrdý! Akurát ho mrzí, že sú spolu veľmi málo...

"Ona má toho tak strašne veľa. Domov chodí o 12-tej v noci domov. Ráno odchádza o šiestej, tak sa veľmi málo vidíme, možno tak v sprche alebo v spoločnej kúpeľni," informuje Miňo.

Nelin brat je študentom medicíny. Ale, šoubiznis ho napriek tomu láka tiež. "Mňa to celé veľmi láka, ale to všetko nadanie som odovzdal sestre – čo znamená, že ja neviem spievať," vysvetľuje.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: topstar.sk/Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie