Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zverejnili výsledky pitvy, Paul Walker (†40) zhorel zaživa...
Zdielať na
Showbiznis

Zverejnili výsledky pitvy, Paul Walker (†40) zhorel zaživa...

Zdroj: ISIFA

Úrad losangeleského okresného koronera zverejnil výsledky pitvy amerického herca Paula Walkera a jeho kamaráta a obchodného partnera Rogera Rodasa, ktorí zahynuli v sobotu pri autonehode.

Tridsaťosemročný Rodas podľa nich zomrel na následky početných zranení, ktoré utrpel pri náraze, zatiaľ čo 40-ročný Walker podľahol kombinácii poranení a popálenín.

Výsledky toxikologických testov by mali byť k dispozícii do šesť až osem týždňov.

Príbuzní zatiaľ nezverejnili, kedy sa uskutočnia posledné rozlúčky so zosnulými. Rodine Paula Walkera pritom vraj s organizáciou pomáha jeho kamarát a herecký kolega Tyrese Gibson.

Paul autá miloval. Už od detstva sa o ne zaujímal a úloha vo filmoch o rýchlych autách mu bola akoby šitá na mieru. Aj on sám si s radosťou užíval rýchlu jazdu na športových autách. "Dostal som tú príležitosť a robím prácu čo ma baví," povedal topstar.sk. 

Červené Porsche Carrera GT šoféroval Rodas. Ten údajne stratil kontrolu nad vozidlom, ktoré narazilo do dvoch stromov, stĺpa pouličného osvetlenia a následne začalo horieť. Podľa polície zohrala pri havárii dôležitú úlohu aj vysoká rýchlosť. Oficiálnu príčinu nehody však ešte nezverejnili.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: topstar.sk, SITA, reuters

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie