Skoro jasno
15°
Bratislava
Strculová (25) má doma zverinec. Okrem psa aj korytnačku
Zdielať na
Showbiznis

Strculová (25) má doma zverinec. Okrem psa aj korytnačku

Zdroj: facebook

O moderátorke Novín o 12-tej Danke Strculovej je známe, že je milovníčkou zvierat. Sama má doma dve. Psa Baka a korytnačku Donatelku. A práve k nej sa viaže zaujímavý príbeh.

Donatelka je korytnačka, ktorej sympatická moderátorka Danka Strculová a jej priateľ Kamil zachránili život! Nejaký "ne-milovník“ zvierat sa jej totiž nemilosrdne zbavil!

"Mala zlomenú nohu, už ňou hýbe a nehýbala ňou vôbec. Celá bola aj od krvi. Musela padnúť z obrovskej výšky - to nám povedal aj zverolekár," hovorí Danka.

Danke aj Kamilovi, slovenskému tenistovi, prirástla k srdcu, a tak si ju nechali. Ich Bakymu sa ale zo začiatku veľmi nepozdávala. "On ju oňuchával. A keď vyliezla hlavička, v tom istom okamihu nám doprala práčka, a on preletel cez celú izbu. On si totiž myslel, že to ona pípla," opisuje moderátorka. 

A strašne na Donatelku žiarlil. Ale, už sa s tým, že nie je jediným miláčikom paničky a pána, zmieril. Dokonca malej milej korytnačke dovolil využívať aj jeho obľúbený koberček na to, aby si na ňom trošku "schrupla".

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: topstar.sk/Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie