Oblačno
21°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Malachovský (39) a Štúr (38): Musíme si od seba oddýchnuť
Zdielať na
Showbiznis

Malachovský (39) a Štúr (38): Musíme si od seba oddýchnuť

Sršia vtipom, humorom a seriál TV JOJ Panelák si bez nich nevieme predstaviť. Reč je o páre René Štúr a Sveťo Malachovský. Na pľaci im to klape na sto percent, ale čo tak súkromie. Vedia sa tak poriadne pohádať?

"Pracujeme spolu od roku 2000. Predtým sme boli kamaráti. Po tej pracovnej stránke sa poznáme dokonale, že Sveťko niečo nahodí a ja pridám," vysvetľuje René. Ako to len tí dvaja robia? Tiež sa to pýtate? Vyskúšajte to ako oni.

"Nikdy sme sa o peniazoch nehádali, to je čisté. A čo sa týka práce, robíme spolu veľa, ale máme aj dosť oddychu od seba," dodáva René. Aj keď sú priatelia a všetko tam funguje, treba si vraj držať odstup - v rámci zachovania zdravia.

"Máme každý svoje okruhy priateľov. Ja si chodím zahrať hokej, Sveťko si chodí zahrať basketbal," vysvetľuje. Aj to je kľúčom k obojstrannej spokojnosti. Tá sa potom zrkadlí v spolupráci, ktorá je, ako všetci veľmi dobre vieme - ukážková.

"Najväčšie gesto, čo si pamätám, čo Sveťko urobil, bolo v jednom predstavení, kde sme mali nalepené fúzy. Hrali sme Mexičanov a mne jeden ten fúz odpadol a Sveťko sa tak pozrel na mňa a strhol si ten svoj. To bolo také veľké kamarátske gesto od neho, že keď ty, tak aj ja a publikum to okamžite ocenilo," spomína herec.

Okrem týchto milých drobností si ale rozumejú na výbornú. A čo sa týka konfliktov, tým sa úspešne vyhýbajú. Seriálový Panelák si bez nich už nikto nevie ani len predstaviť. 

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: topstar.sk/Petra Poláčiková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie