Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Koleník (34) pendluje medzi Bratislavou a Prahou, poznáme dôvod
Zdielať na
Showbiznis

Koleník (34) pendluje medzi Bratislavou a Prahou, poznáme dôvod

Na Kolibe už oslavy príchodu Nového roka prebehli. Teda, tie fingované. Ako ste si už totiž iste stihli všimnúť, v televízii už vianočné a povianočné jingle bežia. A práve tie sa v polovici novembra nakrúcali. Hviezdy z Paneláku samozrejme nesmeli chýbať.

Vianoce sa pomaly, ale isto blížia. Povedali si tvorcovia jojkárskych upútaviek a vrhli sa do práce. Pred kameru sa ako prví postavili Sveťo Malachovský a René Štúr. 

Pánov z Paneláku poriadne režisérka a štáb poobracali - raz tak raz onak a potom šup do ateliéru na pár snímkov a rýchlo rýchlo preč.

Janka Koleníka by ste v jeho preoblečení zrejme nespoznali. Bokombrady a staromódne okuliare k nemu akosi nepasujú. Aj on priznal, že má toho veľa. Vraj pendluje medzi Prahou a Bratislavou. 

Počas vianočných sviatkov vám bude náladu spríjemňovať aj Zuzka Haasová, ktorá je od rána v časovej tiesni podobne ako jej kolegovia. Ráno ju čakala zastávka u lekára. "Brali mi ako diabetičke krv," vysvetlila herečka. 

V štúdiu mala po poludní zastávku aj ďalšia Zuzka. Vačková. "Ja mám rada, keď je niečo tak trošičku uletené. A toto bolo také bolo," povedala herečka.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: topstar.sk/Petra Poláčiková

Zdielať na

Najčítanejšie