Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Paul Walker (†40) zomrel, Rýchlo a zbesilo bude pokračovať
Zdielať na
Showbiznis

Paul Walker (†40) zomrel, Rýchlo a zbesilo bude pokračovať

Zdroj: SITA/AP

Budúcnosť akčného filmu Rýchlo a zbesilo 7 bola po tragickom úmrtí jednej z jeho najväčších hviezd neistá. Paul Walker, ktorý v sobotu zahynul pri autonehode v Kalifornii, sa mal s hereckými kolegami v nedeľu vrátiť na pľac v Atlante. No film veľmi pravdepodobne dokončia aj napriek hercovej smrti.

Ako na svojej webovej stránke uvádza magazín The Hollywood Reporter, veľká časť snímky je už nakrútená, na január ale bolo naplánované filmovanie dodatočných scén v Abú Zabí.

Produkcia filmu mala niekoľkodňovú prestávku, aby mohli herci i štáb s rodinami osláviť Deň vďakyvzdania. Zástupcovia filmových štúdií Universal a tvorcovia filmu preto v nedeľu absolvovali stretnutie, na ktorom diskutovali o možnom riešení situácie. Podľa zdrojov blízkych rokovaniu, čaká produkciu oneskorenie, no úplne od dokončenia filmu upustiť nehodlajú.

Režisér James Wan so zástupcami štúdií hovoril o tom, v akom štádiu je nakrúcanie, či bude potrebné prepracovať scenár a tiež, ako pokračovať s úctou k Walkerovi, ktorý vo filme opäť stvárňoval Briana O'Connera.

Štyridsaťročný rodák z kalifornského Glendale bol obľúbený medzi hereckými kolegami i štábom a jeho smrť všetkých šokovala. Herecké hviezdy ako Dwayne Johnson, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Jordana Brewster či Ludacris sú podľa zdrojov portálu TMZ príliš rozrušené na to, aby sa mohli v najbližších dňoch vrátiť k nakrúcaniu. "Nikto o filme nechce ani len premýšľať. Bodka," komentoval pre TMZ situáciu nemenovaný zdroj.

Premiéra snímky bola pôvodne naplánovaná na júl 2014.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: topstar.sk/ČTK, SITA, Reuters

Zdielať na

Najčítanejšie