Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Modelka Gašparovičová (21) chce ísť na fitness súťaž
Zdielať na
Showbiznis

Modelka Gašparovičová (21) chce ísť na fitness súťaž

Modelka Michaela Gašparovičová má takmer dokonalú postavu. Na to, aby bola úplne stopercentná jej chýba len popracovať na bruchu. Ak sa jej to podarí, má veľké plány...

Moderátor magazínu Topstar, Ján Bakala, nemá len jedno zamestnanie. Pracuje tiež aj ako fitness tréner. Jeho služby využíva aj modelka Gašparovičová. Vraj musí vyšperkovať bruško.

"Naposledy sme sa bavili, o tom, že chceš zlepšiť zadok. Nemôžem povedať, že je zlý, ale zadok nie je to jediné..."  hovorí Janko. Presne tak, Miška si to uvedomuje, že nie len táto časť tela je dôležitá a aj ona, ako každá žena, túži mať ploché a vypracované bruško. A tak sa pustili aj do tehličiek, ktoré chce mať modelka.

"Sadni si nohami ku mne a ja ti ich chytím," začína s cvikmi Janko. "Ruky sú pekné, prsia sú pekné, ale keď máš pekný rám, musíš mať aj pekné brucho," dodáva Bakala. "Ľahni si, ja ti podržím nohy. Daj si ruky za hlavu a poďme, pekne vysoko," povzbudzuje tréner Michaelu. 

Prsnatá blondínka má veľké ambície, chce ísť na fitness súťaž. "Ako dlho by to trvalo," pýta sa. "Po takých troch mesiacoch, ale s tvojou postavou by to mohlo byť," uznáva Ján. "Pôjdem do toho," uzatvára modelka.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: topstar.sk/Stanislava Pavolová

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie