Skoro jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Dianová (35) a Junas (51) otvorene: Naše najhoršie vlastnosti...
Zdielať na
Showbiznis

Dianová (35) a Junas (51) otvorene: Naše najhoršie vlastnosti...

Aj ony niekedy nemajú svoj deň a sú nevrlé... Reč je celebritách, ktoré väčšinou poznáte z titulných stránok novín a časopisov ako vysmiatych ľudí, ktorí snáď ani nikdy nevedia byť naštvaní. Ale, opak je pravdou!

"Viem sa naštvať, a poriadne," hovorí obľúbená moderátorka Dagmar "Didiana" Dianová. Vždy sa ale najskôr snaží stresujúce chvíle predýchať. Keď ani to nepomôže, potom vybuchne.

Jarka Lajčáková Hargašová - tá sa zase vie nekonečne dlho trápiť pre veci, ktoré aj tak zmeniť nemôže. "Uvedomujem si to, že je to zbytočné, ale, aj tak ma to žerie a premýšľam nad tým a analyzujem to," priznáva sa atraktívna moderátorka.

Momentálne najznámejší slovenský "starosta" Dano Junas, ktorý stvárňuje postavu šéfa dedinky Veľký Petrovec je tiež "len" človek a máva ťažšie aj horšie dni.

"Beriem to ale tak, ako to ide. Už sa nezaoberám tým, čím som sa zaoberal v mladosti. Mám už iné priority. To ale neznamená, že som voči tomu, čo sa okolo mňa deje, ľahostajný, to určite nie," zdôrazňuje Dano. Sám totiž ľahostajnosť z duše neznáša!

Šou Česko Slovensko má talent každú nedeľu večer na TV JOJ. VIAC TU.

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie