Jasno
22°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Michael Jackson (†50) nebol otcom svojich detí...
Zdielať na
Showbiznis

Michael Jackson (†50) nebol otcom svojich detí...

Lekár kráľa popu Conrad Murray je von z väzenia a snaží sa očistiť svoje meno. Za neúmyselné zabitie Michaela Jacksona ho odsúdili na štyri roky väzenia, prepustili ho však už po necelých dvoch. Murray poskytol svoje prvé interview.

"Michael Jackson bol závislý a zabil sa sám nešťastnou náhodou, keď sa predávkoval," povedal bývalý lekár kráľa popu Conrad Murray. Spevák podľa jeho slov trpel únikom moču, v dôsledku čoho mu on ako lekár každý večer nasadzoval katéter.

Vraj si nevedel nasadiť ani kondóm a tak mu asistoval. Údajne nebol biologickým otcom ani jedného zo svojich detí a bol pedofilne orientovaný. Podľa slov lekára bola hviezda zlomeným mužom, on ho chcel chrániť a stiahol tým dole aj seba.

Rodina zosnulého kráľa popu Michaela Jacksona nedávno prehrala súd so spoločnosťou AEG Live, ktorá podľa nich zapríčinila spevákovu smrť. Koncertný promotér totiž najal údajne nekompetentného lekára Conrada Murrayho, ktorý mu podal smrteľnú dávku anestetika s účinnou látkou propofol. Lekára súd odsúdil na štyri roky, odsedel si však necelé dva. Viac sa dozviete tu.

Kráľ popu Michael Jackson je podľa magazínu Forbes najlepšie zarábajúcou mŕtvou celebritou. Počas ostatných dvanástich mesiacov na jeho konto pribudlo až 160 miliónov dolárov.

Jacko "zarobil" v prepočte približne 116 miliónov eur, vďaka čomu ľahko predstihol Elvisa Presleyho či karikaturistu Charlesa Schulza. Jackson, ktorý skonal 25. júna 2009, rebríčku zosnulých celebrít dominoval aj v rokoch 2010 a 2011. Viac sa dočítate tu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie