Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bičan (38) otestoval manželku, aj frajerky...
Zdielať na
Showbiznis

Bičan (38) otestoval manželku, aj frajerky...

Má návod na to, ako rozpoznať, ktorá žena je tá pravá, a ktorá musí ešte veľa doháňať, aby sa pravou stala. Obľúbený moderátor Andrej Bičan si na základe svojho vlastným rozumom vytvoreného testu, ľahko vybral aj manželku, s ktorou sú spolu už niekoľko rokov. A vyzerá to tak, že sú šťastní... O aký test ide?

Keď bol Andrej ešte sám (po rozvode s prvou manželkou, pozn. redakcie) a hľadal si novú lásku, vedel presne, aká musí tá jeho budúca vyvolená byť!

„Mal som nejaké frajerky, tak zo štyri „kúsky“, ale to boli také frajerky, no, vyslovene také... Ja som tie baby jednoducho testoval,“ priznáva Andrej. A akým spôsobom?

Maximálne jednoduchým, no pre Andreja veľmi užitočným a smerodajným. Zameriaval sa na to, aké sú gazdinky a ako im záleží na tom, aby bolo v domácnosti urobené všetko to, čo má byť! Všímal si, či sú starostlivé, čistotné, aký majú vzťah k rodine, k deťom, atď...

V teste ale vyhovela iba jedna jediná. Tú, ktorú si aj vzal za manželku – Edita. „Napríklad, keď sme dojedli, išla poumývať riad – ani jedna z tých štyroch to neurobila. Ráno, keď sme vstali, ustlala posteľ – zatiaľ čo všetky ostatné to neurobili. Jednoducho, pochopil som, že je pripravená do života,“ hrdo vyhlasuje o svojej zákonitej Andrej. „Editka bola a je jednoducho najlepšia!“

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie