Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Barkolová (35) v otvorenom rozhovore: Zanevrela na chlapov?!
Zdielať na
Showbiznis

Barkolová (35) v otvorenom rozhovore: Zanevrela na chlapov?!

Už sú to tri roky, čo je sama... Aspoň oficiálne sama – bez oficiálneho partnera. Naposledy bolo Eriku Barkolovú vídať po boku jej dosiaľ najväčšej životnej lásky v lete 2010, s ktorou sa dali dokopy po rozvode prvého manželstva. Na nasledujúce štyri priame otázky týkajúce sa Erikinho milostného života, dostal topstar.sk aj priame odpovede!

Erika, chýba ti láska?

Samozrejme... Každý človek je najkrajší, najžiarivejší a najľahšie sa mu vo všetkom darí, keď je zamilovaný a jeho láska je opätovaná. Áno, láska mi veľmi chýba.

Vydala by si sa ešte raz?

Určite áno! Podľa mňa sa ešte aj vydám. Vydám sa, a basta!

Ako dlho by si musela poznať tvojho potenciálneho nastávajúceho, aby si mu povedala „áno“?

Po tom, čo som zažila, ak by som naozaj stretla niekoho, kto by mi sadol a s kým by som si rozumela, tak po veľmi krátkej dobe by som bola schopná si ho vziať.

A čo by si povedala na život bez muža? Dokázala by si tak fungovať?

Viem si to predstaviť, ale nechcela by som to. Každá žena potrebuje mať nejakú oporu v mužovi. Musí ti predsa niekto plniť kvapalinu do ostrekovačov, čistiť krb, zatĺkať klince, meniť žiarovky a... Ale nie, vtipkujem. Nechcela by som zostať sama...

Erika pre topstar.sk odpovedala aj na otázku, prečo vlastne chudne. "Chcem sa vyzliekať," priznala. Viac v priloženej VIDEOREPORTÁŽI.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie