Skoro jasno
15°
Bratislava
Banášová (33) o 30 rokov? Návrat do mladosti!
Zdielať na
Showbiznis

Banášová (33) o 30 rokov? Návrat do mladosti!

Aj ona sníva, aj ona premýšľa, aj ona si predstavuje svoju budúcnosť. Obľúbená moderátora, ktorá si aktuálne dala „pauzičku“ od pracovného zhonu, vie presne pomenovať to, čo je skryté za slovíčkami „jej budúcnosť“... Čo je a bude pre Adelu vždy to najdôležitejšie, napríklad o 10, 20 alebo aj 30 rokov?

„Vždy som len tak išla pracovným životom,“ prezrádza Adela, ktorá sa v priebehu posledných ôsmich až desiatich rokov stala najuznávanejšou moderátorkou na Slovensku. Bola tvárou najúspešnejších televíznych projektov a azda najznámejšou „tvárou“ z rádia.

Pre Adelu ale vždy bolo, je a aj bude najdôležitejšie niečo úplne iné, ako „mamona“ a zarábanie peňazí.

„Mne osobne záleží na tom, aby sa mi darilo v súkromí a vo vzťahoch. Keď sa totiž na tomto poli deje niečo inak, ako by som chcela, tak to zvládam oveľa horšie, ako keď niečo nefunguje v práci,“ vysvetľuje Adela. A kde vidí samu seba v blízkej či ďalekej budúcnosti?

„V práci neviem, to som nikdy nevedela... Vždy som len tak išla pracovným životom.  A inak by som chcela zdravú a šťastnú rodinu,“ rozhodne odpovedá Adela. Takú, ako zažila v čase vlastného dospievania.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj. Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie