Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Herec Igor Adamec (49) dokáže kývať ušami!
Zdielať na
Showbiznis

Herec Igor Adamec (49) dokáže kývať ušami!

Zdroj: TV JOJ

Nemá ich len na počúvanie, ale aj na zabávanie. Reč je sluchových orgánoch obľúbeného mafstoráckeho účtovníka Milanka, vlastným menom Igora Adamca!

Veľkosťou ich má také „akurát“... „Nemám pocit, že by mi uši odstávali, alebo, že by som kvôli nim o niečo v živote prišiel,“ tvrdí známy herec na margo diskusie o tom, či mu odstávajú alebo neodstávajú uši. Ak si ale niekto myslí niečo iné, Igorovi to je vraj jedno.

On je na svoje „načúvacie nástroje“ hrdý a nehanbí sa za ne, práve naopak. „Som pyšný na svoje uši, a viete prečo? Lebo s nimi dokážem kývať a vďaka tomu vždy dokážem vyčarovať mnohým ľuďom úsmev na tvári,“ teší Igor. A naozaj! Igor to aj názorne predviedol. Išli sme sa pri tom popučiť od smiechu. Ťah, ktorý mu dokáže rozhýbať uši, ale vyžaduje maximálne sústredenie a nezvládne ho len tak každý...

„Aj ja som to musel trénovať,“ priznáva sa „ušatý“ zabávač Igor Adamec, ktorý svojim ušiam nevenuje ani žiadnu špeciálnu starostlivosť. „Čistím si ich v takých intervaloch, ako ostatné časti tela. Samozrejme vatou,“ zdôrazňuje. Špendlíkom to vraj neskúšal, lebo:

„U nás sa vravelo také varujúce porekadlo, že: „Sedím, sedím, špáram sa špendlíkom v uchu a naraz ticho“ A ja nechcem, aby bolo ticho,“ zdôrazňuje herec, pre ktorého je aj tak najhlavnejšie to, aby vďaka ušiam v prvom rade vždy dobre počul všetko to, čo počuť potrebuje.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: Ivana Šišková

 

Zdielať na

Najčítanejšie