Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Slamková (28) zo seriálu Dedičstvo sa stratila!
Zdielať na
Showbiznis

Slamková (28) zo seriálu Dedičstvo sa stratila!

Zuzana Slamková je mladá herečka z Piešťan, ktorá v seriáli Dedičstvo stvárňuje Američanku Júliu. Priznala sa však, že sa stratila už aj v Bratislave. A ako to celé dopadlo?

Rodáčka z Piešťan sa kvôli nakrúcaniu seriálu presťahovala do Bratislavy. Pre každého, ako sa hovorí, cezpoľného je orientácia, aj keď nie vo veľkom meste náročná.

"Mám našťastie v aute navigáciu. Okrem toho v Bratislave žila aj moja teta, tak som poznala aspoň centrum mesta." Hovorí blondínka, ktorá šoférovala už všelikde a išlo jej to. Preto v Bratislave za volantom nestráca nervy.

"Keď som mala 18, išla som praxovať do Švajčiarka. Mama to nevedela a tam som si spravila aj vodičák. Požičala som si auto a jazdila som v tejto pre mňa neznámej krajine," prezradila hlavná hrdinka seriálu Dedičstvo Zuzana Slamková.

Ale niekedy ju uličky v hlavnom meste poriadne potrápia. "Občas mi cesta do práce síce trvá dlhšie ako ostatným, ale človek sa stále učí," priznáva sympatická herečka.

Seriálová Američanka sa v Bratislave dokonca už aj stratila. Odkiaľ kam išla si už nepamätá, ale trvalo jej to poriadne dlho.

"Podarilo sa mi už blúdiť 45 minút na trase, ktorá trvá inak len 5 minút. Ale nemám problém zablúdiť v Bratislave ešte aj dnes," dodáva so smiechom Zuzana Slamková.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 23:00!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie