Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Hanka Zavřelová Gallová (31). Je z nej krásna tehuľka!
Zdielať na
Showbiznis

Hanka Zavřelová Gallová (31). Je z nej krásna tehuľka!

Tehotenstvo je v živote manželov obrovská udalosť. Vie to aj moderátorka Novín o 17-tej, Hana Zavřelová Gallová. Spolu s Adamom čakajú synčeka.

O pár mesiacov Hanka s manželom Adamom budú držať v náručí svojho prvorodeného synčeka. Z pôrodu mala Hanka vždy strach. "Ja som vždy bola presvedčená, že budem musieť byť nadopovaná, ale dospela som k záveru, že chcem rodiť najprirodzenejšie a bez liekov," vysvetľuje Zavřelová Gallová.

Prezrádza aj to, či bude Adam pri pôrode. "Asi skôr nie. Či si to on rozmysli, možno to tak vyplynie, že tam bude, ale zatiaľ sa spolieham na maminu," hovorí moderátorka. Kým príde pre budúcu mamičku ten veľký deň, užíva si tehotenstvo. A to doslova. Hanku fascinujú rôzne vychytávky pre mamičky či bábätko.

" Úzasné sú tehotenské nohavice," pokračuje budúca mamička. Obľúbila si ich natoľko, že možno ich zo skrine tak skoro nevyhodí. "Normálne zvažujem, že si ich potom ešte kúpim v menšom čísle," dodáva Hanka.

Nielen Hankine telo sa mení a bruško rastie, ale bábätko dobre vplýva aj na jej povahu. "Ja som veľký cholerik, baran najbaronovitejší, ale to moje bábo robí zo mňa pokojnejšieho človeka. Občas ale príde hormonálny výkyv," hovorí moderátorka.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 23:00!

Zdroj: topstar. sk/Soňa Chotárová

Zdielať na

Najčítanejšie