Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Herečka Čobejová (43) chce mať už konečne svätý pokoj!
Zdielať na
Showbiznis

Herečka Čobejová (43) chce mať už konečne svätý pokoj!

Vianoce sa nezadržateľne blížia. Síce ich zatiaľ vidíme len vo výkladoch obchodov, ani sa nenazdáme a najobľúbenejšie sviatky roka sú tu! Ako zvláda stres herečka Miška Čobejová a čo je jej najväčšou túžbou? Prezradila to pre Topstar!

Gule vo výkladoch, listy Ježiškovi. Vo vzduchu už cítiť vianočnú atmosféru! Ale ruka v ruke s tým prichádza aj stres a vianočný zhon.

"Tento rok to bude pre mňa veľká zmena! Rodičia sa presťahovali z Banskej Bystrice do Bratislavy. Pred Vianocami sme chodievali do Tatier, ale tento rituál sa tentokrát zmení," prezradila herečka Miška Čobejová.

Čo ju síce mrzí, ale berie to tak, ako to je. Ešte nestihla ani vianočné nakupovanie, hoci vie, že ju to čoskoro čaká. A už dokonca presne vie, po čom túži jej malá dcérka Tánička. "Princeznovské šaty! Ale to vybavíme veľmi rýchlo," dodala so smiechom obľúbená slovenská herečka.

A poteší aj svoju druhú dcéru Ivanku, aj keď...

"Ivanka už nechce nič, lebo darček už dostala. Študuje totiž v Belgicku a to je pre ňu veľký darček. K tomu sme jej kúpili aj drahý počítač. Vyriešime to už len nejakou knihou," dodala Miska.

 A čo si najviac želá sympatická Miška? Nič hmotné. Jediné po čom jej srdce prahne je rodinná pohoda a svätý pokoj.

"Chcela by som hlavne pokoj. Napiecť s dcérou vianočné pečivo, ozdobili stromček. Pôjdeme do Tatier lyžovať a budeme všetci spolu. To bude môj najväčší darček!" Zaželala si Miška Čobejová.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 23:00!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie