Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Čviriková-Hriadeľová (40): Toto mi poriadne lezie krkom!
Zdielať na
Showbiznis

Čviriková-Hriadeľová (40): Toto mi poriadne lezie krkom!

Športová moderátorka Lenka Čviriková-Hriadelová je skvelá kuchárka! Teda to sme aspoň počuli. .A aby sme si to overili, tak sme počas fotenia pre charitatívny program Srdce pre deti, vyspovedali jej synov, ako na tom Lenka naozaj je.

"Taká som skromná, ale myslím si, že viem dobre variť," povedala so smiechom moderátorka Jojkárskeho športu Lenka Čviriková-Hriadelová.

A čo od maminy najviac chutí jej ratolestiam? Urobili sme skúšku správnosti Lenkinho tvrdenia.

"Moje oľúbené jedlo je rezeň,"
povedal syn Maxim. "Varí výborne. Chutí mi paradajková, bryndzová a aj hovädzia polievka," dodáva syn Samko na adresu Lenkinho kuchárskeho umenia.

Čo sa pečenia týka, tam má Lenka vraj veľkú konkurenciu. "Mamina moc nepečie, to skôr babka," prezradil syn Samko.

"Viem aj ja piecť a aj napečiem! Ale my sme športová rodina, som rada, keď sa tým nemusíme napchávať," vysvetlila moderátorka Športu Lenka.

Svojim deťom uvarí čo si želajú, ale niekedy jej to, ako sa hovorí už lezie krkom. "Milujú špagety, asi ako všetky deti. A to je jedlo, ktoré mi už poriadne lezie krkom," priznala Lenka Čviriková-Hriadeľová.

Občas sa preto hrozí predstavy, ak by jej manžel dostal ponuku hrať v zahraničí, je totiž fubalista. "Keby dostal môj manžel ponuku v zahraničí a presťahovali sme sa do Talianska, každý by sme vážili 150 kíl. Jedli by sme len pizzu, pastu a makaróny," dodala so smiechom Lenka Čviriková- Hriadelová.

Zdroj: topstar.sk

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 23:00!

Zdielať na

Najčítanejšie