Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Trojanová (23) musela tieto orgie pred kamerami vysvetlovať mame
Zdielať na
Showbiznis

Trojanová (23) musela tieto orgie pred kamerami vysvetlovať mame

Nikol Trojanová túži po kariére moderátorky. Skúša to u nás aj u susedov. Zatiaľ však prerazila len v reality šou. To, čo predviedla naposledy v českých VyVolených musela vysvetľovať aj mame. Priznala to v rozhovore pre portál extra.cz.

UPOZORNENIE: Obsah nie je vhodný pre maloletých a mladistvých čitateľov.

Sympatická Nikol Trojanová sa predstavila napríklad aj v šou Hotel Paradise. Až teraz však diváci vedia, ako vyzerajú jej nahé prsia, špekulujú o jej sexe v bazéne či o tom, ako sa spila pod obraz boží. A to až tak, že nedošla na toaletu a malú potrebu vykonala priamo pri posteli.

Vyvolení. Program, ktorý v týchto dňoch vysielajú na oboch brehoch rieky Moravy. U nás sa v reality šou bojuje na stavbe o Dom snov.

V susednej Českej republike sú súťažiaci zavretí v luxusnej vile, program vysiela kanál Prima. A ešte donedávna bola medzi nimi aj Nikol.

Nikol bola úplne nahá a všetko zachytili kamery a odvysielala televízia. POZRITE SI KRÁTKU UKÁŽKU v priloženom videu.

Po návrate do skutočného života si preto sadla s mamou. "Niektoré veci sme si museli prebrať," priznáva. Tvrdí však, že s jej vyčíňaním nemá nikto v rodine problém. "Mama to zobrala v pohode. Ani si už nespomíname na to, že som v nejakej vie niekedy bola," dodala v rozhovore pre extra.cz.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 23:00!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie