Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Herečka Vačková (44) má vážne zdravotné problémy!
Zdielať na
Showbiznis

Herečka Vačková (44) má vážne zdravotné problémy!

Herečke Zuzane Vačkovej sa v láske moc nedarí. Tá si už užila s chlapmi svoje. Má za sebou nevydarené manželstvo a nevydarený dlhoročný vzťah. No a naposledy ju očaril podnikateľ Miroslav. Ale, ani to nedopadlo dobre. K tomu sa ešte pridali aj zdravotné problémy.

"Prestala som dobre vnímať priestor. Keď som chodila po schodoch, zrazu som sa chcela chytiť zábradlia a to zábradlie nebolo tam, kde som si myslela, že je. Celá vydesená som utekala k lekárom na vyšetrenia," upresnila svoje zdravotné problémy Zuzana Vačková.

Psychika vie s ľuďmi zamávať. Zuzane to potvrdili aj lekári. Dlho nevedeli prísť na to, z čoho je Zuzane tak zle.

"Lekárka mi povedala: Keď sa vyriešia starosti, ktoré máte na srdci, tak začnú fungovať správne aj ostatné veci," dodala slovenská herečka známa aj zo seriálu Panelák.

Sympatická herečka však nikdy nepotvrdila, že išlo práve o problémy s láskou, ktoré ju ničili. Práve naopak! Skalopevne presviedčala okolie, že rozchod s Mirkom ju nezložil.

"Keď je niekto smutný, tak si treba urobiť babinec a roztočiť to. Niekedy si treba zas poplakať," poradila sympatická Zuzka Vačková.

Zuzana tak aj učinila! Zúčastňovala sa rôznych akcií, cvičila, pracovala a chodila na dovolenky. Skrátka, nezrútila sa! A dnes trištvrte roku od rozchodu s Mirom, to celé hodnotí takto. "Všetko zlé je na niečo dobré. Ale musím povedať, že dnes som veľmi šťastná," dodala s úsmevom.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 23:00!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie