Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
František Kovár (67): Môj recept na šťastné manželstvo!
Zdielať na
Showbiznis

František Kovár (67): Môj recept na šťastné manželstvo!

Čo už môže byť lepšia reklama na šťastné manželstvo ako pár ktorý spolu funguje 40 rokov. František a Daniela Kovárovci prezradili recept na dlhotrvajúce a hlavne fungujúce manželstvo!

Už 40 rokov ich spája láska! Reč je o manželoch Kovárových. Františkovi a Daniele!

"7. júla 1973!"
Áno, presne toto bol veľký deň obľúbeného slovenského herca, ktorý sa bezhranične zamiloval do vyštudovanej pani doktorky!

"Zoznámili sme sa na oslave narodenín môjho priateľa. Tam to celé zaiskrilo," upresnil herec František Kovár.

Stačila sekunda a o všetkom bolo rozhodnuté! "Bola to láska na prvý pohľad. Dovtedy som v takú lásku neverila. Odvtedy sme ale stále spolu!" Prezradila manželka Daniela Kovárová.

Kým si povedali to dôležité a rozhodujúce "áno", randili spolu dva a pol roka. A boli veľmi zamilovaní. A to je pre vstup do dlhotrvajúceho manželstva základ všetkého!

"Predovšetkým je dôležitý začiatok. Človek by si mal nájsť takého partnera, u ktorého nájde dôvody mať ho rád celý život." radí populárny slovenský herec, ktorý je nielen divadelný, filmový a dabingový herec, ale aj recitátor a pedagóg. A ako podotkla jeho manželka, "treba sa vedieť rozprávať a naučiť sa isté veci tolerovať." A keď je to potrebné, aj si odpúšťať.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 23:00!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie