Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Marián Geišberg (59): Každá žena je neverná!
Zdielať na
Showbiznis

Marián Geišberg (59): Každá žena je neverná!

Láska je nevyspytateľná! Presvedčil sa o tom neraz aj herec Marián Geišberg. Nakoniec našiel náruč Kamily Magálovej avšak cesta bola neľahká. Dokonca sa vyjadril, že verná žena neexistuje!

Máj mesiac lásky v roku 2011 sa stal osudným Kamile Magálovej a Mariánovi Geišbergovi. Novinári ich viackrát prichytili v aute na parkovisku, ako sa vášnivo bozkávajú. Obaja majú svoje roky, ale nežnôstky si užívali ako tínedžeri. Až kým ich tajné nočné stretávanie nebolo odhalené.

Manželstvo Kamily Magálovej túto aféru neprežilo. Kamila vie čo je dôležité a Marián Geišberg zase to, čo do vzťahu nepatrí.

"Je dobré, keď sa človek znepokojuje. Všetko čo ma znepokojuje, vyvádza z miery a traumatizuje, ma posúva dopredu, to mám rád," povedal Marián Geišberg.

Situáciou znepokojený herec má ešte jednu životnú pravdu, ktorú si pripomína. Je to výrok Antona Pavloviča Čechova:

"Ak ti niekto hovorí, že má vernú ženu, poľutuj ho, lebo nie je krásna. Ak ti niekto hovorí, že ma krásnu ženu, poľutuj ho, lebo mu nie je verná. A ak ti niekto povie, že má krásnu aj vernú ženu, poľutuj ho, je to blázon,"


Či teda v manželstve Magálovcov bola, ako sa hovorí zlá, len Kamila vedia len exmanželia. Isté však je, že dnes žijú spokojne. Kamila v novom luxusnom dome, do ktorého sa presťahovala iba nedávno a Slavomír s novou pani Magálovou a viac než ročným synom Danielkom.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 23:00!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie