Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Herečku Brittany Murphy (†32) niekto otrávil
Zdielať na
Showbiznis

Herečku Brittany Murphy (†32) niekto otrávil

Výsledky nových laboratórnych testov naznačujú, že Brittany Murphy pravdepodobne niekto otrávil. Americká herečka Zomrela v roku 2009 na zápal pľúc. Aspoň to tvrdí oficiálna verzia.

Testy nechal spraviť otec herečky Angelo Bertolotti. V jej organizme sa nachádzalo vo vysokých koncentráciách desať ťažkých kovov.

Údajne má ísť o látky, ktoré sa bežne nachádzajú v jedoch na hlodavce, pesticídoch a insekticídoch.

"Jediným logickým vysvetlením je, že tieto toxické látky sa do jej tela dostali prostredníctvom tretej osoby, ktorá tak spravila s úmyslom spáchať trestný čin," uviedol riaditeľ spoločnosti The Carlson Company Denny Seilheimer.

Brittany Murphy skolabovala 20. decembra 2009 v kúpeľni svojho domu v Los Angeles. Následne ju previezli do nemocnice, kde ju však už prehlásili za mŕtvu. Príčinou smrti mal byť zápal pľúc. Svoju úlohu však zohrali aj anémia a zvýšená hladina voľnopredajných liekov proti bolesti a nachladnutiu.

V rovnakom dome potom v máji 2010 skonal aj herečkin manžel, filmár Simon Monjack, pričom aj v jeho prípade boli príčinami úmrtia akútny zápal pľúc a anémia.

Brittany Murphy pochádzala z americkej Atlanty a účinkovala vo filmoch ako Dievča z lepšej spoločnosti či Sin City. Svoj hlas prepožičala aj v kultovom animovanom filme Happy Feet, kde naspievala aj jednu z piesní. POZRITE SI VIDEO.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 23:00!

Zdroj: topstar.sk, ISIFA, SITA, YouTube

Zdielať na

Najčítanejšie