Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Moderátor Pyco (36): Našiel svojho biopsychológa!
Zdielať na
Showbiznis

Moderátor Pyco (36): Našiel svojho biopsychológa!

Život je sínusoida. Raz sme hore, inokedy dole. Raz sa smejeme, inokedy sme smutní. Nech nám je akokoľvek, potrebujeme mať občas pri sebe niekoho s kým sa s radosťami aj starosťami môžeme podeliť. Pyco takúto osobu volá biopsychológ.

Mať pri sebe blízkeho človeka je dobré. Pre niekoho je to priateľ, pre iného bútľavá vŕba a pre mnohých mama či otec.  "Bolo by dobré, keby mal každý z nás nie jedného, ale viacerých blízkych ľudí, ktorí by nám dokázali byť v ťažkých chvíľach oporou," myslí si moderátor Pyco.

"Ja ho volám biopsychológ," dodáva moderátor. "Teda nie psychológ, čiže pre človeka prakticky cudzí človek, ale niekto tomu človeku blízky."

Aj Pyco bol už biopsychológom a je rád, že svoju dôležitú úlohu zvládol. Pyco nerád radí, ako a čo robiť, keď vám je najťažšie. "Každý z nás je iný. Niekto sa zdôverí viacerým, iný len jednej blízkej osobe," myslí si moderátor Pyco.

Určite však pomáha nebyť sám a nechať si poradiť. Alebo sa len vyrozprávať biopsychológovi. "Ja mam takých kamarátov, ktorých viem spočítať na jednej či dvoch rukách," uzatvára moderátor.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 23:00!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie