Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bučkovci mali nehodu, môže za to predbiehanie!
Zdielať na
Showbiznis

Bučkovci mali nehodu, môže za to predbiehanie!

Zdá sa, že Bučkovcom sa lepí smola na päty. V júli totiž polícia obvinila farmárku Anku z nelegálneho výrubu stromov v chránenej oblasti a z výtržníctva. Spolu so synom mala totiž napadnúť člena lesnej stráže. Teraz sa dostala rodina do problémov opäť. Ale tentokrát nie vlastným pričinením.

Dedinu Sihla (okres Brezno) pred nedávnom takmer nikto nepoznal. Zviditeľnila ju až rodina Bučkovcov, ktorá sa predstavila v reality šou s rovnomenným názvom. Mama Anka, tato Jano a ich traja podarení synátori si okamžite získali svojich verných fanúšikov. Ale aj neprajníkov. 

Naposledy sa ich meno skloňovalo s nelegálnym výrubom stromov, ku ktorému malo dôjsť neďaleko Silhy. Pozemky mala mať rodina Bučkovcov v prenájme, no oficiálna zmluva so Slovenským pozemkovým fondom neexistovala. Aby tu mohli pásť kravy, časť lesa vyklčovali. Lesný strážca však na nich zavolal políciu.

Potýčka s lesným strážcom sa napokon neskončila dobre, syn pani Bučkovej Tomáš totiž pri sebe nemal povolenie na vjazd auta do chránenej oblasti. Podľa polície mali zaznieť vyhrážky, nadávky a farmárka ho mala dokonca ja udrieť. VIAC TU.

Teraz polícia musela riešiť Bučkovcov opäť. Stali sa totiž účastníkmi dopravnej nehody, ktorú podľa všetkého spôsobil 52-ročný vodič z Rimavskej Soboty. Ten podľa našich informácií dostal na rýchlostnej ceste R1 za Zlatými Moravcami pri predbiehaní šmyk, pričom narazil do auta idúce pred ním.

V ňom mali sedieť práve Bučkovci s plne naloženým prívesným vozíkom. Obe autá skončili nakoniec vo zvodidlách, avšak nikomu sa nič vážnejšie nestalo.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 23:00!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie