Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Michal Hudák (33) o Srdci pre deti: Neubránil som sa slzám
Zdielať na
Showbiznis

Michal Hudák (33) o Srdci pre deti: Neubránil som sa slzám

Michal Hudák patrí k ostrieľaným moderátorom, ale niekedy sa aj on ocitne na pódiu v situácii, keď má problém hovoriť. Počas moderovania programu Srdce pre deti musí prekonať niekoľko ťažkých momentov.

"Je to veľmi náročné." To sú výstižné slová, ktorými Michal pomenoval moderovanie emotívneho programu, akým je Srdce pre deti. Počas neho, môžu ľudia s dobrým srdcom pomôcť tým, ktorí to potrebujú.

"My, ktorí stojíme na pódiu a komentujeme jednotlivé príbehy a stretávame sa s ich hrdinami, dopredu tie príbehy nevidíme tak ako ich vidí divák. Pri prvom videní to vyvolá veľké emócie," hovorí moderátor Michal Hudák.

Životné osudy ľudí pochopiteľne každého vždy dojmú. "Je to nesmierny pretlak emócií, byť s tými ľudmi a rozprávať sa s nimi. Vtedy človek pochopí, aké sú naše problémy smiešne," dodal.

Hovoriť vo chvíli, keď ticho povie viac, je aj pre ostrieľaného moderátora náročné. "Vtedy mám v hrdle hrču. Musím ju prehltnúť, aby som mohol ďalej rozprávať," povedal Michal o neľahkej úlohe.

Michal sa nám bez hanby priznal, že keď zhasnú svetlá a on schádza z pódia, nestačí iba zhlboka dýchať. "Po takomto programe je dobré zatvoriť sa v šatni a dať to zo seba von. Možno aj tou slzou," priznal moderátor programu Srdce pre deti Michal Hudák.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 23:00!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie