Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Problémy s políciou? Verešová (33) je pirátom ciest
Zdielať na
Showbiznis

Problémy s políciou? Verešová (33) je pirátom ciest

Žena za volantom. To je téma, na ktorú sa vedú už dlhé roky najrôznejšie diskusie. Sú teda ženy dobré šoférky, alebo nie? Odpovie na to modelka Andrea Verešová, ktorá sa cíti v aute ako ryba vo vode! Jazdu si užíva s dobrou hudbou a netají sa tým, že jazdí poriadne rýchlo.

Má svoje kvality! Andrea Verešová je cestná pirátka, ktorá sa dokáže vykrútiť aj z policajných trestov. "Za tie roky som si myslím nadobudla celkom dobrú prax," prezradila sympatická Andrea Verešová.

Je matka dvoch deti a občas sa stáva, že štebotania a plaču je plné auto. To ju však vôbec neznervózňuje. "Základ je jazdiť bezpečne, nikoho neohroziť a pre moje potreby aj dostatočne rýchlo, aby som všade dorazila na čas a nedostala pokutu," dodáva s úsmevom.

Ako dodala, šťastie na policajtov nemá a slovenské cesty brázdy veľkou rýchlosťou.

Život modelky je však náročný. Pracovné povinnosti skĺbiť s dvoma deťmi a úlohou matky je niekedy naozaj stresujúce.

Ako dodala "keď deti vyrastú, budem mať pohodu a nebudem sa musieť ponáhľať z jedného krúžku na druhý."

Na nerváky za volantom vraj funguje upokojujúca hudba. Tá by mala uponáhlanosť trošku stlmiť. A čo počúva za volantom Andrea Verešová?

"Všetky hity, ktoré teraz letia. Milujem Rihannu, aj keď to možno znie sladko. Mám rada Enriquea Iglesiasa a ukľudňuje ma hudba Michaela Boltona. V aute počúvam aj detskú angličtinu," upresnila kráska Andrea Verešová.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 23:00!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie