Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Moderátor Pyco (35): Vraj som hypochonder!
Zdielať na
Showbiznis

Moderátor Pyco (35): Vraj som hypochonder!

Moderátor Martin Pyco Rausch je sám sebe lekárom. Snaží sa vyliečiť prírodnými antibiotikami, či čajmi. Priznáva však, že keď je už veľmi zle, za lekárom veru zájde. Častokrát je však terčom posmeškov od svojich kolegov, je vraj hypochonder.

Starať sa o svoje zdravie by sa mal každý. Pretože v obchode si ho nekúpime a aké je to dôležité zistíme väčšinou vtedy, keď už je neskoro. "Ja som pomerne zodpovedný pacient."

Prezrádza Pyco, ktorý si za svoju zodpovednosť občas od kamarátov vyslúži aj vtipné podpichnutia. "Najbližší kolegovia sa mi potom smejú, že som hypochonder," dodáva známy moderátor Martin Pyco Rausch.

Vraj za to môže jeho, občas prehnaná starostlivosť o seba. A ako dopĺňa, "snažím sa nezaťažovať svoje telo liekmi, ktoré nie sú pre nás úplne vhodné. Až vekom nám dajú najavo koľko sme ich zjedli."

Pyco je zdravý ako ryba, iba občas ho potrápia boľavé kríže. "Snažím sa žiť pomerne zdravo. Keď som mal 20 rokov tak ma seklo, nemohol som ani poriadne chodiť. Keď mám veľa stresu a veľa roboty tak sa mi tieto zdravotné problémy opakujú," dodáva Pyco.

Moderátor nám povedal aj recept, ktorý mu zatiaľ vždy zaberá pri virózach či prechladnutí. "Varím si čaje a jem rôzne prírodné antibiotiká napríklad cesnak."

Keď jeho domáca lekárnička nezaberá, ide k odborníkovi. "Keď mám vážnejší zdravotný problém tak idem k lekárovi a dôležité sú pre mňa aj preventívne prehliadky," dodal sympatický moderátor Martin Pyco Rausch.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 23:00!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie