Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Lenka Čviriková-Hriadeľová (40): Najťažší moment môjho života!
Zdielať na
Showbiznis

Lenka Čviriková-Hriadeľová (40): Najťažší moment môjho života!

Každý rodič sa neraz ocitne v situácii, keď si nevie rady. A keď je vážne ohrozené zdravie vášho dieťaťa, často nastupujú pocity ako strach, úzkosť a bezmocnosť. Takéto hrozné chvíle zažívala s mladším synom Maximom aj naša kolegyňa Lenka Čviriková-Hriadelová.

"Spomínam si dosť čerstvo na škaredý úraz môjho syna." Hovorí Lenka Čviriková Hriadeľová, ktorá by už nič podobné nechcela zažiť. Matka dvoch chlapcov Samka a Maxima, ktorému sa úraz stal, bola v čase nešťastného okamihu v práci.

"Spadol zo šmýkačky, ale tak nešťastne, že si zlomil ruku v lakti. Vtedy som bola práve v televízii, pracovala som. Volala mi moja mamina, že sa zranil a nevedela čo mu presne je."
Moderátorka sa cítila bezmocná a opantal ju strach. Vtedy si opäť raz uvedomila, čo je v živote dôležité.

"Keď som prišla domov, už neplakal. Ruku mal však opuchnutú, tak sme išli ihneď do nemocnice," spomína Lenka.

Úloha mamy je niekedy náročná. Byť statočná a pre svoje dieťa byť útočiskom a ochrancom nie je jednoduché. Najmä vo chvíli, keď ako rodič ste bezmocný.

"Vtedy som si uvedomila dôležitú vec. Môže na mňa svietiť aj milión kamier a pozerať sa na mňa hoci aj milión divákov. Ale ten pocit, keď mi povedal lekár, že môjho syna musia okamžite operovať, už nechcem nikdy zažiť. Cítila som absolútnu bezmocnosť."

Bol to deň, na ktorý Lenka nikdy nezabudne a verí, že sa nikdy nezopakuje.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 23:00!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie