Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Zuzana Vačková (44): Otvorená vojna so štátom!
Zdielať na
Showbiznis

Zuzana Vačková (44): Otvorená vojna so štátom!

Štát kašle na tých, ktorí potrebujú pomoc. Aj tak by sa dali interpretovať slová Zuzany Vačkovej. Tej sa totiž nepozdáva to, ako sa kompetentní správajú k deťom v núdzi.

Je nahnevaná! Herečku Zuzanu Vačkovú trápi to, v akej situácii žijú niektorí ľudia a hlavne deti.

"Hrozné ma mrzí, že niektorí ľudia žijú v tak náročných a komplikovaných podmienkach, že majú problém vôbec prežiť. Potom musíme zakročiť a pritom by mala pomoc prísť odinakadiaľ," myslí si herečka Zuzana Vačková.

Ako dodala, je nahnevaná. A dôvod? "Lebo charita je v dnešnej dobe nutnosť. Podľa mňa, by mala byť len niečo navyše, ako príjemný bonus. Charita totiž častokrát musí pomáhať zabezpečovať základné životné potreby, ktoré by mali byť samozrejmosťou," dodáva sympatická herečka.

Zuzana si preto veľakrát kladie otázku prečo? Prečo sa toto deje. A vie si už na ňu aj sčasti odpovedať. "Sú veci, ktoré sa zmeniť dajú a mali by sme sa o ne snažiť a sú veci, ktoré sa zmeniť nedajú a tie by sme mali vedieť prijať."

Zuzana sa často s takýmito osudmi stretáva zoči-voči. Počúva ich príbehy a keď môže, pomôže. Len, ako hovorí: Škoda, že jej pomoc je nutnosť a nie iba "bonus".  "Charite sa venujem 15 rokov. Do tej problematiky teda dobre vidím a viem, aké je to veľmi potrebné," dodáva Zuzana Vačková.

Denný seriál Panelák. Každý pracovný deň o 20:20 na TV JOJ

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie