Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Šok! Sacha Baron Cohen (42) zabil babičku na vozíčku
Zdielať na
Showbiznis

Šok! Sacha Baron Cohen (42) zabil babičku na vozíčku

Udeľovanie filmových cien Britannia Awards v americkom Los Angeles poriadne zdramatizoval kontroverzný komik Sacha Baron Cohen. Na slávnostnom ceremoniáli totiž pomohol do hrobu jednej staručkej herečke. Jeho vtipná scénka bola taká presvedčivá, že publikum v sále na chvíľku zdesene zmĺklo.

Sacha Baron Cohen miluje čierny humor. A žarty si neodpustil ani na gala večeri, na ktorom mu udelili cenu Britannia Award Charlieho Chaplina za komediálny prínos.

Istá staručká herečka mu odovzdala paličku slávneho komika z nemých filmov. Kým Sascha Baron Cohen napodobňoval typickú chaplinovskú chôdzu, 87-ročnú herečku zhodil z pódia.

"Grace Cullington bola najstaršou herečkou, ktorá pracovala s Chaplinom. Túto cenu venujem jej. To, čo sa stalo, je tragédiou," povedal herec krátko po tom, ako babička naposledy vydýchla. 

Žiadna Grace Cullington však na udeľovaní cien Britannia Awards v Los Angeles nezomrela. Išlo o dobre pripravenú scénku.

Medzi ocenenými hercami okrem 41-ročného komika bol aj lámač ženských sŕdc George Clooney. Tomu ocenenie za celoživotné dielo odovzdala blízka priateľka herečka Julia Roberts.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:50!

Zdroj: topstar.sk/Silvia Mabena

Zdielať na

Najčítanejšie