Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Lucie Bílá (47) prehovorila o stroskotanom manželstve
Zdielať na
Showbiznis

Lucie Bílá (47) prehovorila o stroskotanom manželstve

Zdroj: Facebook

Príbeh nešťastnej lásky. Všetci to poznáme, veľká láska a potom veľký smútok a nenávisť. Ale vie sa to skončiť aj inak. Speváčka Lucie Bílá a muzikant Václav Noid Bárta spolu randili dva roky a manželstvo im vydržalo iba o čosi dlhšie. V súkromí sa síce nezhodli, ale dodnes sa stretávajú na divadelných doskách a tam im to ukážkovo klape.

Dôkazom toho je aj najnovší muzikál s hudbou skupiny Lucie, kde hrá Noid hlavnú postavu a Lucka Bílá sa tam objavuje ako prízrak. "Je to krásny pocit, keď niekto hovorí, že o mne sníva a ja mu to potom môžem splniť, aj keď len akože," prezrádza speváčka.

Kamarátovi hlavného hrdinu, ktorého hrá Pavel Liška, sa totiž snívalo, že ho zvádzala Lucka Bílá. "Keď som to čítal prvý raz, tak som veľmi smial a keď to na mňa vybalili, tak som sa červenal," tvrdí herec a spevák Václav Noid Bárta.

Obaja bývalí manželia sa z tejto virtuálnej spolupráce veľmi tešia. "Mne to pripadá milé. Ja hrám Daniela, nie Venca, takže ja mu fandím," dodáva Bárta. "Ja dúfam, že budem s Vaškom hrať stále," hovorí Bílá.

Noid a Lucka sa totiž v divadle stretávajú veľmi často. V manželstve im to síce neklapalo, no rozišli sa s láskou a na spoločné účinkovanie nedajú dopustiť. "Nám to na javisku veľmi pristane - to neznamená, že keď v živote hráme iné úlohy, že na javisku k sebe nepatríme," dodáva speváčka.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:50!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie