Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Mojím vzorom je Jožko Vajda, hovorí herec Ady Hajdu (50)
Zdielať na
Showbiznis

Mojím vzorom je Jožko Vajda, hovorí herec Ady Hajdu (50)

Čerstvý päťdesiatnik Ady Hajdu prezradil, že by chcel mať tak vyšportovaný hrudník, ako jeho herecký kolega Jozef Vajda. Vraj by mohol konkurovať aj Terminátorovi.

Herec Ady Hajdu oslavoval tento rok 50 rokov. Je vysoký, aj svalstvo by tam bolo, ale pri pohľade na to, ako si tisne k hrudi knihu Jožka Vajdu a poukazuje na jeho obnažený hrudník, by aj vám napadlo všeličo.

"Toto je môj vzor Jožo Vajda. Podľa mňa nepatrí do tohoto teritória. Je tak ďalej trošku," hovorí Ady. Tým ďalej myslel zrejme Ady aj to, že je to kus vhodný na export aj za hranice nášho malebného kraja.

"Veď to je geniálny americký herec," dodáva Ady. Talent by na to mal a čo sa týka fyzických dispozícií, pokojne by mohol konkurovať hoc aj Terminátorovi. Nečudo, že po ňom Ady poškuľuje. "Keď bude táto kniha náhodou sfilmovaná, tak možno práve ja budem hrať Jozefa. Ale o 10 rokov mladšieho. Budem ale musieť začať viac cvičiť," dodáva.

Z herca nehovorí závisť, pozrel sa na to konštruktívne. "Ten level spokojnosti už mám, ale ešte nemám svaly. Toto je jediný problém," tvrdí herec Ady Hajdu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:50!

Zdroj: topstar.sk/Petra Poláčiková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie