Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Banášová (33) spomína na detstvo: Domov ma dostal len hlad
Zdielať na
Showbiznis

Banášová (33) spomína na detstvo: Domov ma dostal len hlad

Zdroj: ISIFA

Moderátorka Adela Banášová spomína na svoje detstvo rada. Spomienky na hodiny strávené vonku s kamarátmi je vyčarujú úsmev na tvári.

"Ja som bola vonku denne aj 4 hodiny. Teraz to tak veľmi nefunguje, pokiaľ to nie organizovaný krúžok," myslí si Adela. Veru tak. Dnešné časy sa tým starým veľmi nepodobajú. Nevinné detské hry s loptou sa menia na hry s hernými konzolami či počítačové "četovanie".

Ale to nie je to najhoršie. Skúste si predstaviť, že by ste v dnešných časoch pustili svoje dieťa hrať sa. Ale nie pred dom či činžiak a bez vášho dohľadu. Že sa vám pri tej predstave naježia chĺpky na rukách?

"Je podľa mňa škoda, že dnes nemôžu decká len tak vybehnúť na ihrisko a hrať sa tam bez dozoru," dodáva Adela Banášová. Keď si človek predstaví, čo všetko číha na naše deti vonku, to že sedia za počítačom, potom nie je až taká hrozná predstava. Hoci aj tam sa treba chrániť.

"Netreba spomínať na staré zlaté časy a držať sa len toho. Každý vývoj totiž nesie niečo pozitívne so sebou," tvrdí moderátorka. Na svoje bezstarostné obdobie spomína s huncútskym úsmevom. Hodiny hrania a behania s kamošmi a keď vás zahnal hlad... "Vždy som odbehla domov niečo zjesť a vypiť, a potom som išla naspäť sa hrať," dodáva.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:50!

Zdroj: topstar.sk/Petra Poláčiková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie