Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Misska Smiešková (†27). Rozbiehala kariéru, osud chcel inak...
Zdielať na
Showbiznis

Misska Smiešková (†27). Rozbiehala kariéru, osud chcel inak...

Majsterka sveta, modelka aj zástupkyňa firmy, ktorá podnikala v zdravotníctve. Aj to bola mladá Mária Smiešková. Bola. Jej smelé životné plány prerušila strašná dopravná nehoda...

Rodáčka z Martina sa do povedomia verejnosti dostala pred troma rokmi. Bojovala totiž o titul najkrajšej Slovenky. A to v súťaži MISS UNIVERSE.

Darilo sa jej aj v diskotanci. V tom bola najlepšia na celom svete. A okrem príležitostnej práci modelky sa zamestnala ako zástupkyňa známej slovenskej firmy, ktorá zásobuje nemocnice a lekárne.

V utorok krátko pred deviatou hodinou ráno však dosnívala všetky svoje sny. Mária išla na striebornej Oktávii zo Žiliny zrejme domov do Martina. Pri Dubnej Skale pod Strečnom prešla do protismeru. Jej služobné auto skončilo pod nákladiakom, privolaní záchranári už modelke nevedeli pomôcť... VIAC TU.

„Je mi to veľmi ľúto. Mária bola veľmi talentovaná, vždy usmiata, bola také naše slniečko. Mysľou sme s rodinou a vyjadrujeme úprimnú sústrasť,“ povedala pre Plus jeden deň šokovaná riaditeľka miss Silvia Lakatošová.

Seriál Dedičstvo každý pondelok po Paneláku na TV JOJ!

Zdroje: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie