Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Sestra Jozefa Bednárika (†65) Júlia: Moje spomienky na Jozefa...
Zdielať na
Showbiznis

Sestra Jozefa Bednárika (†65) Júlia: Moje spomienky na Jozefa...

Bol to výnimočný človek a brat. Aj tak spomína na fenomenálneho Jozefa Bednárika jeho sestra Júlia na mieste posledného odpočinku. Maestro nečakane odišiel v auguste po náhlej chorobe. Nezostal však nič dlžný svojej povesti a v podstate zrežíroval aj vlastnú smútočnú rozlúčku...

Počas augustovej rozlúčky sa kolegom, rodine, priateľom aj všetkým prítomným niekoľkokrát prihovoril.

„Jozef Bednárik svoje sny režíruje. Ja potom dosť snívam aj o tom, že mám 75 kíl alebo 65 a vynáram sa šialene, úžasne, nehanebne oblečený z mora,“ povedal Bednárik zo záznamu smútiacim v sále SND. VIAC TU.

A presne taký bol aj podľa spomienok sestry Júlie Lukačovičovej. Tá poskytla exkluzívny rozhovor topstar.sk. "Spomínam na naše detstvo. Na to, ako nás zasväcoval do tajov Beatles," hovorí. Ako dievča medzi chlapcami to nemala vždy jednoduché.

Na svojich bratov ale nedá dopustiť. "Bolo nám veselo. Naše dospievanie sa nieslo v znamení humoru," podotkla Júlia. POZRITE SI PRILOŽENÝ ROZHOVOR.

Kolaps divadelného a muzikálového režiséra Jozefa Bednárika, bol súborom viacerých okolností. Režisér mal silnú cukrovku a dlhodobé problémy s krvným tlakom. Skonal v auguste po trojdňovej hospitalizácii v Univerzitnej nemocnici Bratislava.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:50!

Zdroj: topstar.sk, Ján Baček

Zdielať na

Najčítanejšie