Skoro jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Kráľovskú rodinu čaká druhá svadba! Zariadi to Harry (28)
Zdielať na
Showbiznis

Kráľovskú rodinu čaká druhá svadba! Zariadi to Harry (28)

Jediný rok stačil princovi Harrymu na to, aby myslel na svadbu. Srdce mu ukradla Cressida Bonasová. Briti sobáš berú tak vážne, že na túto udalosť už vypísali aj stávku.

V jednej zo stávkových kancelárií je možné za jednu stavenú libru na tohtoročné zásnuby, vyhrať libry tri, zatiaľ čo zásnuby v roku 2014 by úspešnému stavkárovi vyniesli "len" dvojnásobok.

Bulvár pravidelne totiž pripomíná, že 28-ročný vnuk kráľovnej Alžbety II. je zamilovaný do 24-ročnej Cressidy Bonasovej, s ktorou chodí zhruba rok.

Je to vraj práve on, kto si praje svadbu, zatiaľ čo jeho partnerka prinajmenšom ešte nedávno s takýmto krokom váhala. Bonasová študovala tanec na univerzite v Leeds, pochádza z bohatej rodiny a jej matka je šľachtičná.

Dvojicu zoznámila Harryho sesternica princezná Eugenia, dcéra kráľovninho syna Andrewa a Sarah Fergusonovej. Píše český portál iDnes.cz.

Briti doslova žijú stávkovaním. Naposledy zažili kancelárie nátresk stavkárov, keď hádali meno prvorodeného syna princa Williama a vojvodkyne Kate. Pozrite si priložené video.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:50!

Zdroj: topstar.sk/iDnes.cz

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie