Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Sarnovský (38) a Mečiar (43) majú doma malých kritikov
Zdielať na
Showbiznis

Sarnovský (38) a Mečiar (43) majú doma malých kritikov

Najväčším kritikom pre umelca, alebo moderátora, býva zvyčajne jeho partner. A po istej dobe aj jeho potomkovia. Vlnu kritiky na svojich otcov Ľuboša Sarnovského a Jána Mečiara, spustili aj ich deti.

"Radšej si ho kritizovať nedovolím," hovorí Jánov syn Adam. Dcéra Veronika už bola k otcovi milosrdnejšia! "Ide mu to, ale niekedy sa zakoktáva," dodáva.

Na otca sú však pyšní. Aj keď sa mu občas jazyk trochu zapletie, v televízii sa na neho pozerajú rady. Aspoň sa vraj pobavia. Presne tak, ako aj deťúrence Ľuboša Sarnovského. Tí, keď vidia ocina v práci, tak ho vždy hodnotia.

"No, väčšinou dobré, ale sú aj niekedy také momenty, kedy napríklad niekomu skočí do reči," prezrádza Kristián, syn Ľuboša Sarnovského. "Zásadne to neriešim. Takisto ako ja ich kritizujem, tak môžu aj oni mňa. Musíme si to vysvetliť. Vždy to musia byť fakty," dodáva Ľuboš.

A fakt je ten, že napriek tejto kritike, celkom rady by si od nich vzali príklad – aby sa aj z nich raz stali moderátori, či moderátorky. "Ja som nad tým premýšľal a uvidím, ako sa to všetko vyvinie," hovorí Jánov syn Adam.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:50!

Zdroj: topstar.sk/Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie