Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Tori Spelling (40) ukradli sex video s manželom
Zdielať na
Showbiznis

Tori Spelling (40) ukradli sex video s manželom

Americká herečka Tori Spelling priznala, že jej kedysi ukradli videozáznam, ktorý ju zobrazuje ako si užíva sex s manželom Deanom McDermottom. Video im z počítača ukradol McDermottov kamarát.

Napísala to v jej novej knihe Spelling It Like It Is. ''Dean mi povedal, že by sme sa mali nakrútiť pri sexe. Mal taký malý statív, na ktorý pripevnil kameru. Poradila som sa s mojimi anjelmi a dopadlo to dobre. Tak som súhlasila,'' napísala.

Neskôr im manželov známy povedal, že zlodej sa video snaží predať. ''Vystrašilo ma to,'' dodala Spelling, ktorá následne mužovi poslala list, v ktorom ho žiadala, aby záznam nezverejňoval.

Odpoveď však nedostala, no o zázname ani o zlodejovi už odvtedy nepočula. Reportáž priniesol kanál HollyscoopTV, pozrite si PRILOŽENÉ VIDEO.

Štyridsaťročná Tori Spelling je známa predovšetkým ako Donna Martin zo seriálu Beverly Hills 90210. S McDermottom sa zosobášila 7. mája 2006. Majú spolu štyri deti, pričom najmladší syn Finn Davey sa narodil minulý rok v auguste. Účinkovala tiež v snímkach ako A Friend to Die For alebo Scary Movie 2 či Pobozkajte nevestu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:50!

Zdroj: topstar.sk, SITA

Zdielať na

Najčítanejšie