Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Andy Hajdu (50) ukázal divákom penis!
Zdielať na
Showbiznis

Andy Hajdu (50) ukázal divákom penis!

Herec Andy Hajdu už pár trapasov zažil. Jeho herecká kolegyňa Anka Šišková ho vraj nechtiac na javisku vyzliekla. Herec preto na ňu údajne ťažké srdce nemá, aj keď jeho "pýchu" videla plná sála ľudí v divadle.

Herečka Anka Šišková to urobila dôkladne, ba priam vo veľkom štýle a zanechala tak navždy vypálený obraz do sietnic stovky divákov.

"Mali sme takú scénu, kde mi ona hrala manželku. niečo mi vyčítala a bola sklonená. A ja som rozprával a rozprával...," spomína si herec Andy Hajdu.

Jej úloha manželky zahŕňala aj menší servis, ktorý mala Adymu poskytnúť. "Mala mi prezliecť gate, no zachytili sa mi aj trenky, tak mi aj tie vyzliekla," vraví ďalej herec.

Lenže to Anka nevidela, pretože bola sklonená a tak o tom, že z gatí nečakane vyskočila Adyho pýcha a len tak sa jej hompáľa nad hlavou, ani len netušila.  Ľudia sa vraj okamžite začali smiať.

A bolo po divadle. Aspoň na takých 15 minút si všetci oddýchli, pretože pokračovať od tohoto bodu bolo vtedy nemožné. A akože to dopadlo? Herci sú ale profesionáli a tak sa vrátili tam, kde sa to celé pokazilo.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:50!

Zdroj: topstar.sk/Petra Poláčiková

Zdielať na

Najčítanejšie