Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tajomstvo moderátora Voštinára (48): Takmer mu ušla nevesta!
Zdielať na
Showbiznis

Tajomstvo moderátora Voštinára (48): Takmer mu ušla nevesta!

Zdroj: ISIFA

Už-už to vyzeralo, že zo svadby nič nebude! Keď sa totiž Vlado Voštinár ženil, pár dní pred obradom sa mu stalo niečo, čo nevestu prinútilo na poslednú chvíľu prehodnotiť, či Vladovi povie "áno", alebo mu utečie rovno spred oltára... O čo išlo?

Vlado Voštinár svojej nastávajúcej, dnes už dlhoročnej manželke Klaudii, v ich svadobný deň spôsobil šok! "Dal som sa pred svadbou ostrihať úplne nakrátko. Predtým som nosil iba dlhé vlasy a lá austrálsky surfer," vyhlásil.

"Bolo zvykom, že nevesta a ženích sa dva dni pred obradom nesmú vidieť a ja som sa práve v tomto medzičase zveril do rúk kaderníčke, ktorá ma tak „ocvakala“, že sám som sa nespoznal. Doteraz si pamätám Klaudiin pohľad, keď ma zbadala. Kričalo z neho: a tohto si ja mám vziať? Ja chcem toho, čo som s ním chodila!," smeje sa pri tejto spomienke Vlado.

Pravda je však taká, že vtedy mu to ani náhodou jedno nebolo. "Neskôr mi prezradila, že chvíľu fakt vážne uvažovala o tom, že zruší svadbu," prezrádza známy jojkár.

Láska ale bola silnejšia. Klaudia a Vlado sa vzali a sú spolu dodnes. Škoda len, že zo svojho veľkého dňa nemajú veľa fotiek. "Nevesta sa so mnou nechcela fotiť," vysvetľuje Vlado. No, ktovie prečo?

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:50!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie