Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
EXKLUZÍVNE. Natalie Portman (32) priznáva, že je unavená...
Zdielať na
Showbiznis

EXKLUZÍVNE. Natalie Portman (32) priznáva, že je unavená...

Úsmev na každú stranu. Hovoríme o herečke Natalie Portman. Do kín totiž prichádza ďaľšie pokračovanie obľúbeného filmu Thor. Naša kamera samozrejme nesmela chýbať na slávnostnej premiére, ktorá sa konala v Berlíne.

Herečka sa do povedomia verejnosti dostala v roku 1994, keď si po boku Jeana Rena zahrala 12-ročnú Mathildu vo filme Leon. Známa je aj ako Padmé Amidala z prequelovej trilógie Hviezdnych vojen.

No hviezdila aj vo filme Thor. Teraz cestuje po celom svete a robí snímke reklamu. V Berlíne možno aj preto už nevyzerala príliš sviežo.

"Je to unavné. Áno, som unavená. Som...," priznala Natalie Portman pre topstar.sk.

Film Thor: Temný svet by sa mal do slovenských kinách dostať 7. novembra. "Milujem, keď si ľudia môžu pri pozeraní filmu oddýchnuť a na niekoľko hodín opustiť realitu," dodala herečka.

"Marvelovský film Thor: Temný svet je pokračovaním dobrodružstva Thora, mocného Pomstiteľa, ktorý bojuje o záchranu Zeme i Deviatich kráľovstiev pred temným nepriateľom, ktorý ničí celý vesmír. Po udalostiach v Thorovi a Avengers: Pomstiteľoch sa Thor snaží obnoviť poriadok vo vesmíre," načrtli líniu príbehu tvorcovia.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie