Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Rezešová-Varholíková (36): Na domáce väzenie môže asi zabudnúť
Zdielať na
Showbiznis

Rezešová-Varholíková (36): Na domáce väzenie môže asi zabudnúť

Milionárska dcéra Eva Rezešová-Varholíková sa opäť postaví pred súd. Začína sa totiž už siedme pojednávanie v maďarskom meste Gödöllő. Varholíková sedí vo väzení od nehody, ktorá sa stala v roku 2012. A ako píše denník Nový Čas, rozplýva sa jej sen o domácom väzení.

Podľa maďarského denníka Blikk je šanca na umiestnenie minimálna. "Na 99 % sa do domáceho väzenia nedostane," cituje Nový Čas redaktora Blikku.

V Maďarsku totiž od 1. júla tohto roku nadobudol platnosť nový zákon, ktorý sprísňuje trest pri riadení motorového vozidla pod vplyvom alkoholu. Hranica alkoholu v krvi bola posunutá z 0,8 promile alkoholu v krvi na 0,5. To sú dva poháre vína alebo veľké pivo.

Eve Razešovej Varholíkovej po nehode v krvi namerali až 1,5 promile alkoholu. To je oveľa viac, ako povolená hranica pred či po novele zákona.

Na šiestom súdnom pojednávaní, ktoré sa konalo v Budapešti, Rezešová Varholíková uviedla, že v čase nehody trpela chorobou. Užívala vraj antibiotiká a lieky proti kašľu. Stále si stojí za tým, že sa cíti nevinná. Pozrite si priloženú reportáž.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

Zdroj: topstar.sk, Nový Čas

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie