Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Boj o život na letisku! Zabávač Petr Novotný (66) mal mŕtvicu
Zdielať na
Showbiznis

Boj o život na letisku! Zabávač Petr Novotný (66) mal mŕtvicu

Český zabávač a moderátor Petr Novotný v pondelok utrpel mŕtvicu a po prevoze na neurológiu střešovickej nemocnice sa musel podrobiť operácii. Informáciu priniesla stránka denníka Mladá Fronta Dnes.

Ako informoval český spravodajský portál iDNES.cz, 66-ročný rodák z Olomouca skolaboval na pražskom letisku Václava Havla, odkiaľ mal cestovať do Las Vegas.

"Otec je po operácii, pre ktorú sa neurológ rozhodol po náhlom zhoršení stavu popoludní po prevoze do nemocnice," povedal pred Revue iDNES.cz jeho syn Pavel Novotný.

Išlo podľa jeho slov o mozgovú príhodu po upchatí cievy, zúžení krčnice a ďalších komplikáciách. "Zostáva vo vážnom stave, a podľa lekárov ho čaká kritická noc, ale vníma a počas krátkej návštevy s nami v rámci možností komunikoval," doplnil Novotný.

"Veľká vďaka střešovickému tímu primára Kasíka a priateľom, ktorí otcovi ráno na letisku zachránili život," odkázal na záver.

Denník Blesk priniesol dnes predpoludním informáciu, že populárny zabávač je po operácii na neurologickej klinike, prežil kritickú noc a jeho stav zostáva mimoriadne vážny.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

topstar.sk, SITA

Zdielať na

Najčítanejšie