Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Herec Ján Koleník (33): Od tohto chudne?!
Zdielať na
Showbiznis

Herec Ján Koleník (33): Od tohto chudne?!

Zdroj: TV JOJ

Buď ho znenávidíte, alebo začnete ešte viac obdivovať... Sexi herec , známa ako mafián Maslák zo seriálu Panelák má totiž bezchybnú postavičku. Väčšina chlapov mu ju závidí a ženy, pri pohľade na neho, iba pregĺgajú slinky... :-) Človek by povedal: „Ten musí makať denne v posilňovni aj tri hodiny!“ Ale nie... Je to inak!

Janko bol vždy štíhly. „Áno, je to tak... Nikdy som nemal kilá navyše,“ potvrdzuje aj samotný herec. V poslednom období ale pochudol ešte viac.

„Už je pomaly kosť a koža,“ okomentoval Jankov výzor kolega zo seriálového štábu. „Schudol som, to je pravda. Mám veľa práce, veľa cestujem do Prahy a tak na to fitko zostáva minimum času a človek, keď sa tam neobjaví dlhšie, tak spľasne,“ hovorí Janko, ktorého postihla takzvaná Atrofia.

Čo to je? „Ide o úpadok svalovej hmoty, ktorý je dôsledkom výpadku z tréningového cyklu, alebo zhoršenia stravovacích návykov. Keď sa po čase človek, ktorý pravidelne cvičil a dobre sa stravoval, vráti zasa do fitka a ku správnej strave, nastane v jeho svaloch pomerne rýchlo hypertrofia, čo je zhrubnutie svalových vlákien, a bude zasa vo forme,“ vysvetľuje odborník na fitness a výživu Mgr. Peter Dragúň.

Čo by iní dali za to, aby chudli, a pritom nechodili do fitka, však?  Alebo, neobmedzovali sa v strave, a tiež chudli... Janko je presne ten prípad. Dopraje si všetko!

„Od buchiet, cez mäso, cestoviny, zemiaky, koláče, polievky, skrátka, jem všetko! Našťastie som naozaj nikdy v živote nemusel držať hladovku. Vďačím za to mojim génom,“ teší sa Janko, ktorý pri výške 192 cm váži 92 kilogramov. „Ideálne, nie?“, vtipkuje herec.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:50!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie