Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Herečka Mórová (43) je bez syna stratená
Zdielať na
Showbiznis

Herečka Mórová (43) je bez syna stratená

Herečka Diana Mórová má plné ruky práce. Dennodenne nakrúca seriál Panelák, pred pár dňami zvládla divadelnú premiéru a doma sa sama stará o syna Quida, ktorý už chodí do školy. Už roky vedie takýto hektický život, no našla spôsob, ako to všetko s úsmevom zvládnuť.

"Poviem úprimne, niekedy si poviem, že keby som ho nemala Quiduška, človek je taký unavený, nechce sa ti nič. Aj keď ho dám mame, že budem vysávať, nechce sa mi nič. Ale akonáhle mám to dieťa doma, to je taký motor," hovorí herečka. 

Je to práve dieťa, čo herečku poháňa, aby zvládla všetko, čo má ako matka a jediná živiteľka rodiny na pleciach. "Ja si myslím, že to dieťa je taký motor, ktorý nás nenechá lenivými," dodáva.

Didi nám prezradila aj to, že keď má Quida doma, všetko jej ide akosi ľahšie a rýchlejšie. "Naozaj zabudneš, či ťa niečo bolí. Keď nie je doma, hlava ma bolí, mala by som ísť na masáž, ale keď je doma, nebolí ma nič," opisuje paneláková Švehlová.

Možno si poviete, že žien v rovnakej situácii ako je Diana žije na celom svete viac než dosť. Aj ona to vie a obdivuje každú matku, ktorá obdobnú situáciu zvláda. "Každá žena je iná, ale mám priateľku, má 3 deti, je sama a zvláda to - je pre mňa vzor," dodáva herečka. No a práve kamarátky sú podľa herečky jedným z najdôležitejších faktorov, ako sa dá život s dieťaťom ale bez muža zvládnuť.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie